Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, holistica, complet naturala de tratament facial, ce lucreaza in armonie cu principiile fiziologice ale corpului. Este o “atingere” delicata dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, fara sa foloseasca seruri, creme sau electricitate si care induce o stare de relaxare totala si o senzatie intensa de euforie.

Ce este Rejuvance!

Deși poate fi considerată o tehnică de masaj facial, de reîntinerire, termenul “masaj” nu este potrivit, pentru că mișcările Rejuvance sunt extrem de delicate și ușoare. Ca orice altă metodă complementară sau alternativă de tratament, Rejuvance influențează simultan corpul, mintea și sufletul.

Efectul estetic obținut prin tehnica Rejuvance (mai mare sau mai mic) depinde în mare parte de vârsta clientului, de starea sa de sănătate, calitatea pielii, adâncimea ridurilor și constituția sa personală. Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operațiii de lifting facial, dar fără riscurile și efectele secundare asociate cu o astfel de procedură.

Expresiile faciale sunt principalul mijloc de exprimare a emoțiilor. Nu există niciun gând sau sentiment care să nu afecteze mușchii prin activitatea creierului și a sistemului nervos. Orice traumă psihică sau tensiune va fi reflectată la nivelul mușchilor feței. Când ne amintim experiențe negative din trecut și ne imaginăm că acestea s-ar putea repeta și în viitor, stimulăm inconștient musculatura și readucem pe față aceeași expresie negativă.

Chiar și reprimarea sentimentelor lasă urme prin rigiditatea în spatele căreia ne ascundem. Aceste expresii afectează funcționarea sănătoasă a mușchilor și a țesutului conjunctiv, aflat sub stratul superficial al pielii.

Prin tehnica Rejuvance, tensiunea musculară este atenuată la nivelul feței, craniului, gâtului și umerilor. Mușchii vor lucra mai bine, își vor redobândi tonusul iar țesutul conjunctiv se va elibera de aderențele cu alte țesuturi și oase. Astfel, se îmbunătățește și fluxul substanței intercelulare care hrănește pielea din interior.

Tehnica Rejuvance a fost dezvoltată pe baza tehnicii Rolfing si are la bază metode de relaxare a țesutului conjunctiv și de eliminare a contracțiilor mușchilor feței. Prin Rejuvance se obține eliminarea tensiunii izvorâte din emoțiile negative care sunt reflectate pe față sub formă de riduri Astfel, se reinstalează starea de bine, fața arată automat mai relaxată și simetrică. 

Desigur că cei care apelează la Rejuvance sunt interesați mai ales de menținerea unui aspect plăcut al feței. Cu toate acestea, ei vor fi surprinși să constate că se simt atât mai frumoși, cât și mai energici. Nu doar emoțiile afectează corpul fizic, ci și invers: schimbarea nivelului de tensiune din corp determină o schimbare benefică la nivel emoțional.

Ce face Rejuvance!

După prima ședință care vizează mai ales țesutul conjunctiv, fața va arăta mai relaxată, mai luminoasă și vibrantă. După 6 ședințe, iată la ce rezultate estetice te poți aștepta:

 • îmbunătățirea calității pielii, în special datorită închiderii porilor
 • liniile fine dispar iar cele mai adânci se estompează
 • muschii își recapătă tonusul și elasticitatea
 • toxinele se elimină, datorită unei circulații mai bune a limfei
 • umflăturile de sub ochi și cearcănele negre se ameliorează în mod semificativ

În afara rezultatelor de ordin estetice, vei avea parte și de alte beneficii:

 • dispariția durerilor de cap și a migrenelor
 • un somn mai odihnitor
 • claritatea gândirii
 • profundă relaxare fizică și mentală
 • respirație îmbunătățită

Cum se aplică?

Tehnica Rejuvance se aplică în 6 ședințe la interval de două- trei zile. Fiecare ședință, care durează aproximativ o oră, se adresează unor structuri diferite ale feței, craniului și umerilor. După finalizarea celor șase sesiuni, se recomandă ședințele de întreținere - o dată sau de două ori pe lună. Ședințele de întreținere ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Contraindicații

Nu recomandăm terapia Rejuvance în
următoarele cazuri/afecțiuni:

 • afecțiuni dermatologice severe
 • pacienților cu cancer, în timpul chimioterapiei
 • femeilor însărcinate
 • probleme psihice severe
 • diabet zaharat
 • epilepsie
 • tratament cu Botox sau alte produse injectabile